Tannkrem med natron, tee tree, fennikel og UTEN FLUOR og en annen flaske til husapoteket.

Download PDF

Kjøpetips på IHERB!

ENDELIG. EN GOD TANNKREM UTEN FLUOR. 

IMG_8435 FullSizeRenderDENNE TRANNKREMEN HAR:
Tea Tree Olje
Fennikel olje
Natron
+ den er gluten fri
+ fri for SLS også (Sodium Lauryl Sulfate, gift som brukes i shampoo og tannkrem feks.)

PRØVD Å MIXE NATRON SELV? D.I.Y PÅ BADET?
Nå har vi lest side opp og ned om hva natron er bra for – og flere har stått og prøvd å blande natron å få på tannkosten. Ikke bare enkelt. Savner selve tannKREMEN.
Men NÅ er den her. Lukter deilig, tee tre oljen er kjent for å være effektiv antibakterielt, og har sårlegende effekt. Fennikel oljen tilsetter en frisk smak også. Fennikel er kjent for å være antiseptisk, antimikrobiell, sopphemmende, betennelseshemmende og smertestillende.

Etterlater en FRISK smak i munnen – og følelsen av rene tenner. Og en god samvittighet for å ha kuttet ut fluoren.

KJØPES HER: http://bit.ly/1DBRHPy til kr 74,- inkl frakt (NB: velg International Airmail — $4.45)

 

Happyteeths

 

Og siden du er inne på iherb, og du ønsker å holde deg under 350 kroners grensen:

 

GRAPEFRUKTKJERNEEKSTRAKT
Allsidig og enkel å bruke for både generelle helse og velvære.

Kjøp denne lille flasken her: http://bit.ly/1Nzkdb5. For denne lille flasken og tannkremen over koster det ca 145 kr inkludert minste frakt alternativ. 

Første gang jeg hørte om den var der en person med betent finger unngikk amputasjon ved å dyppe fingen i dette midlet. NB, skal alltid blandes ut.

 

Her er noen av de tingene GSE er nyttig for:Skjermbilde 2015-04-14 kl. 00.07.20

 • SPRAY PÅ HUD
  Hud sopp eller bakteriesykdommer i huden: Bland 10 til 20 dråper GSE flytende ekstrakt i en liter vann, og spray på det infiserte området minst to ganger om dagen.
 • DESINFEKSJONS/SPRAY
  Denne samme fortynning kan brukes som en generell antiseptisk for bur, boder, eller andre berørte områder hvor annen antiseptisk eller desinfiserende ville bli brukt. Det er ikke nødvendig å skylle eller prøve å fjerne eventuelle rester igjen av GSE. Den kan også blandes inn i så godt som alle aktuelle forberedelser,
  som sjampoo, kattesand, sengetøy, etc.
  Du kan lage din egen organiske Kjøkken & Bad Spray ved å legge en eller to dråper per dl destillert vann.
 • FRUKT OG GRØNNSAKS VASK
  Fantastisk skyllevann for frukt og grønnsaker, eller for en mer grundig behandling, bløtlegg dem i femten minutter og skyll grundig under kaldt vann.
 • FJERNER LUKT OG MUGG
  Spray GSE på gulvteppe eller ha i vaskemaskinen – vil bidra til å fjerne lukt forårsaket av bakterier igjen fra kjæledyr, mat eller mugg. Det er rapportert at 5 dråper pr liter i reservoaret er effektive i å drepe stafilokokker, streptokokker, Aspergillus, salmonella og mange andre sykdomsfremkallende organismer som er til stede i noen tepper.
 • MUNNHYGIENEfrisk pust
  Gurgling med GSE og vann vil de fleste ganger håndtere selv det mest motstandsdyktige Streptokokk bakterier.
  Naturterapeutiske leger anbefaler å gurgle med to eller tre dråper i fem gram vann tre eller fire ganger daglig, du kan ikke gjøre det for ofte.
 • For sår hals eller betennelse i mandlene, sett 10 dråper grapefruktkjerneekstrakt i
  et glass lunkent vann og gurgle mye med løsningen 5-6 ganger om dagen. I tillegg bør ekstraktet brukes internt. Dråpene kan blandes med en liten mengde ekte frukt juice eller varm te.
 • Som en antiseptisk munnvann: gurgle skikkelig tre ganger daglig med fem dråper ekstrakt i et glass vann.
 • For munnsår: Skyll munnen flere ganger daglig med 10 dråper grapefruktkjerneekstrakt i et glass vann. I tillegg bearbeid munnsår med to dråper i en teskje vann ved hjelp av en bomullspinne.
  (Ikke bruk GSE rett på, det er veldig potent som MÅ blandes ut!)
 • For sprukne lepper, fortynne noen dråper GSE med 1 ss. av lys olivenolje og påfør flere ganger om dagen. For forkjølelsessår, bland flere dråper GSE med en spiseskje lys olivenolje 2-3 ganger daglig til de berørte stedene ved hjelp av en vattpinne. La utarbeidelsen forbli på sår over natten. Bruke igjen så snart som mulig dersom det er noen tegn til blemmer som dannesigjen.
 • For bihuleproblemer, enten kjøpe Nutribiotic nesespray, eller skyll nesen flere ganger om dagen. I tillegg bør ekstraktet brukes internt (som i noen få dråper tatt i vann 1-3 ganger om dagen). For å gjøre en neseskylling: ca 3 dråper GSE i et eggeglass lunkent vann og bland godt. Ved hjelp av en pipette, dryppe noen dråper av blandingen i begge neseborene mens du lener hodet tilbake i et minutt eller to. Bevege hodet fra side til side og frem og tilbake, snuse inn flere ganger og deretter forsiktig pusse nesen. (Bruk alltid i en fortynnet form, ALDRI dryppe ufortynnet ekstrakt inn i nesen !!!)
 • SOPPSANERING
  Grapefruktkjerneekstrakt kan brukes til å rense sopp og mugg ut av dusjkabinetter, fliser og svømmebassenger. Det er brukervennlig, og miljømessig forsvarlig. GSE kan brukes i hagen for å kontrollere bladlus, snegler, sopp, mugg og alger.Skjermbilde 2015-04-14 kl. 21.41.29
 • VANNRENSING I BAD
  Bruk den i jacuzzien eller boblebad (en til to gram per hundre liter) eller mindre hvis du er også behandler med ozon, for å holde vannet rent og desinfisert.
 • RENSE DRIKKEVANN
  Drikkevann kan gjøres trygt med ti dråper for hver liter av rent vann. Bland kraftig og la det hvile i noen minutter. Det kan anvendes som et profylaktisk middel for de som reiser utenlands. En meget liten mengde av Nutribiotic GSE vil holde en flaske dekket rent destillert vann trygt for en svært lang tid. Du kan legge det til hjemmelaget produkter som legemiddel eller kosmetikk, for å forlenge holdbarheten.

Helt av seg selv er GSE er et ekstremt stabilt produkt, og har en ubegrenset holdbarhet.

For internt bruk, tommelfingerregelen for gastrointestinale lidelser, inkludert bakterier, sopp, parasitter eller virus, er å bruke 2 dråper pr 10 kg kroppsvekt. Svært nyttig for bronkitt og bihulebetennelse.

ANDRE BRUKSOMRÅDER
dårlig ånde, tannpine, gingivitt, rennende nese, hoste, heshet, laryngitt, øreverk, akne, barbering, hodelus, utslett, eksem, psoriasis, helvetesild, eksem, insektbitt og stikk, vorter, fotsopp, liktorn, blemmer, vaginitis, gjær infeksjoner, forkjølelse, gastrointestinale infeksjoner, candida albicans, parasittsykdommer, og allergier. Nutribiotic GSE er den merkevaren som har vært lengst på markedet. Fins også i andre former her: tabletter

 Skjermbilde 2015-04-14 kl. 21.48.38

 

Share Button

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.