Hudkreft før og etter oljebehandling på 14 dager. Before and after copaiba – skin cancer – Helseblogg.com

En blogg om helse, naturlig behandling og sunne valg for kropp og helse.

Hudkreft før og etter oljebehandling på 14 dager. Before and after copaiba – skin cancer

Hudkreft før og etter oljebehandling på 14 dager.  Before and after copaiba – skin cancer
Download PDF

HOW I TREATED MY SKIN CANCER IN 14 DAYS – RESULTS

This is my story. I had this wound that would not heal for 9 years. Autumn 2017 biopsy tests showed it was cancer (not harmful) and I was supposed to have an operation in january.

Around 20th. of december someone told me that the combination of frankincense and myrrh would be good. So I rolled on. It did change a little bit. But in january around the 14th I received a bottle of copabia also from DoTerra.

I added that one to the blend, and some drops of helichrysum. That really made a difference. Due to the flu the operation was delayed due to the flu and new date is 26nd of february. Wonder what the doctor will say then. 🙂

 

After applying this combination twice a day in one week, the one in the navel made a hard and dry surface change and fell off – this photos is after 14 days of copaiba and helichrysum. Speaks for itselves. Before and after 14days.

 

ORDER YOUR ESSENTIAL OIL KIT HERE 

The protocol is:

Blend

10 drops each of:
Frankinsence
Myrrh
Copaiba (read more about Copaibaens effects here)
Helichrysum
add the same amount of “fractionated coconutoil” as all this drops together.
Put in a roller of glass considered use for oils, never in plastic bottles.

 

These photos can only be used in this webpage. Questions can be emailed to tifure@me.com.
Please link to the page if you refer to this story. You may buy photo for use please be in contact.
All illegal use of this photo will be charged.

Dette før og etter fotoet kan kun bli brukt på denne nettsiden. Spørsmål rettes til email: tifure@me.com
Vennligst sett inn link til siden om du refererer til historien. Takk. Fotoet av før og etter kan bli kjøpt ved avtale.
All bruk utenom avtale vil bli fakturert ihht lover om opphavsrett.

 

 

DETTE ER RESULTATET ETTER 14 DAGER MED OLJEBEHANDLING PÅ HUDKREFT 

Dette er altså MIN historie. Før og etter. Jeg har altså hatt dette såret ved siden av navlen i 9 år. Det har ikke villet forsvinne, til tider har det vært åpent og klødd mye. Noen ganger har det kommet “kviser” i det med cyster i. I høst fikk jeg gjort biopsi som viste at jeg hadde faktisk hele 3 steder på magen med krefttypen basaliom (basalcellecarcinom). Det er en godartet hudkreft, men det er klart at det er jo ikke bra å gå med dette i 9 år. Og ja, jeg har vært inne til testing før, legen min sendte meg inn, men på kirugisk mente de at dette bare var en betennelse, men ble sjekket i MR også for å se om det var noe underliggende. Ble ikke tatt biopsi. Den tok jeg på privat initiativ i høst.

Først var jeg satt opp til operasjon 22.januar, men da kom influensa på besøk, nå er operasjonen utsatt til 26.februar. I mellomtiden har jeg brukt oljer. Dvs, jeg begynte med en blanding av Frankinsence olje og Myrrh, i juletider. Det hjalp litt. Men så fikk jeg copaiba oljen i midten av januar, 1 uke før operasjon var satt opp. Jeg såg fort forandring etter jeg også blandet inn Copaiba og helichrysum. Den cysten i midten av navlen ble fort inntørket, fikk skorpe på og “smuldret” bort. Ser ut som såret ved siden av som viser på bilde nr 2 også tørker inn på samme måte. De 2 andre sårene har sluttet å klø og det viser nesten ikke et rødt merke en gang. Bare på det ene viser det litt arrvev etter biopsi ble tatt. Nå er jeg veldig spent på hva som skjer på operasjonstimen jeg er satt opp på den 26.februar.

Protokollen er som følgende:

Bland

10 dråper hver av:

Frankinsence
Myrrh
Copaiba (les mer om Copaibaens virkninger her)
Helichrysum
og ha på like mye “fractionated coconutoil”

has på en flaske i glass beregnet for oljer – aldri ha oljer på plastflasker.

Bestill oljene her HER

Copaiba må spesialbestilles til Norge. Ta kontakt med meg på tifure@me.com for å få ordnet det etter du er blitt medlem. Max salg pr medlemskonto er en flaske pr måned pga at det skal være nok til alle. Og oljen er ikke kommet for salg i Europa ennå, så vi får den sendt fra USA. Ta kontakt altså. Jeg kan hjelpe deg gjennom hele bestillingsprosessen.

 

 

Share Button


error: Content is protected !!